EO:S SKIDSERVICE

När du vill ha dryckesservice så finns vi utmed spåret!

Vasaloppet 2019 

Funderar du på att åka Vasaloppet nästa år? Då gäller det att vara ute i tid.  Förra året tog platserna nämligen slut på mindre än fem minuter. Men det finns även sätt att ordna en plats i efterhand. VI PÅ EO:S SKIDSERVICE ÄR HÄR TILLSAMMANS MED VÅR SAMARBETSPARTNER KZ NORDIC.
EO:S Skidvalla

Valla dina skidor före loppen!

Vad? Vasaloppet 2019
När? Söndag 3 mars 2019.
Var? Start i Sälen och målgång i Mora.
KZ Nordic logo 2019

Vad gör man om Vasaloppet blir fullt?

Det finns möjlighet att köpa en startplats av någon som anmält sig men fått förhinder, ångrat sig eller av annan anledning vill sälja sin plats. Arrangörerna rekommenderar då www.startplatser.se.  Mer information om hur det går till finns att hitta under sidan Köp- och sälj startplats. 

Dryckesservice

Dryckesservice EO:S Skidservice
Alla vet att det är viktigt att fylla på med vätska under en så lång tävling som Vasaloppet. Med vår dryckesservice får du chansen att kunna fylla på med vätska när det passar dig, och byta flaska tre gånger. DETTA INGÅR I vår dryckesservice använder vi oss av Powerbars 5 Elektrolyt brustabletter, som innehåller salter och mineraler. Det hjälper till att förebygga kramp i musklerna. I priset ingår 4 flaskor med Elektrotyttabs och en liten påse med Power Gel Shots att äta under loppet. Du får med dig Gel shotsen och en flaska med elektrolyttablett. Du fyller flaskan själv och har med dig den i ett vätskebälte på ryggen. Sen står vi på tre ställen utmed banan, där du kan ”panta” flaskan och få en ny.

Tid och datum för anmälan till Vasaloppet 2019

Anmälan till Vasaloppets vintervecka 2019 öppnar söndag 18 mars klockan 09.00 på Vasaloppet.se. 

Vasaloppet 2019 – så anmäler du dig

Du anmäler dig genom att logga in på Mina sidor på Vasaloppets hemsida och fyll i formuläret. Betalningen sker direkt (med betalkort eller via internetbank) och bekräftelsen kommer på mejl.
Tänk på att du måste vara medlem i en skidförening som tillhör svenska skidförbundet för att kunna delta dig i Vasaloppet samt  i Tjejvasans tävlingsklass!

Betalning för Vasaloppet 2019

Vasaloppet tar endast emot individuella anmälningar och betalning sker online med kort eller internetbank. Vasaloppet fakturerar inte. Anmälan är bindande och gäller först när de har tagit emot deltagaravgiften. 

Datum för Vasaloppets vintervecka 2019

Vasaloppet: Söndag 3 mars
Nattvasan:  Fredag 1 mars
Öppet spår söndag: Söndag 24 februari
Öppet spår måndag: Måndag 25 februari
Stafettvasan: Fredag 1 mars
Tjejvasan: Lördag 23 februari
Halvvasan: Tisdag 26 februari 
Kortvasan: Fredag 22 februari
Ungdomsvasan: Söndag 24 februari
Blåbärsloppet: Lördag 2 mars
Anmälan till Ungdomsvasan och Blåbärsloppet öppnar senare än övriga lopp.
EO:S Skidservice logotype 2019
EO:S Skidservice Tjejvasan 2019
EO:S Skidservice ger dig proffesionell hjälp på plats!